Sikeres látogatások novemberben

NZB Hun képe

Nagyon sikeres volt a Hatékony Ház Napok első éve, melyben a nyílt napokat a Magyar Passzívház Szövetség együttműködésében szerveztünk meg. A megnyitott 34 aktív, passzív és alacsony energiaigényű házakban/épületben majd 500 látogatás történt november második hetében. (Fényképes beszámoló hamarosan itt a honlapon.)

Nagyon szépen köszönjük a házak tulajdonosainak, hogy megnyitották otthonukat, irodájukat mások számára, ezzel is terjesztve a hatékony és fenntartható építkezés gondolatvilágát! Szintén köszönjük a sok lelkes látogatónak is a részvételt és a hasznos visszajelézéseket!

Nemsokára elkészül egy összefoglaló kiadvány is, melyben bemutatjuk a megnyitott házakat, lesznek benne cikkek a fenntartható építészetről, az autonóm házról és a passzívházakról is.

Találkozzunk jövőre is!


Kalender A Hatékony Ház Napokat 2014. november második hetében rendezzük meg: középületeket hétközben, magánházakat hétvégén lehet megtekinteni. Látogasson el az országszerte található, nyilvánosság számára nyitott energiahatékony házak egyikébe!

Ezen honlap tartalmáért a kizárólagos felelősség a szerzőket terheli, nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió véleményét. Sem az EACI, sem az Európai Bizottság nem felelős az abban foglalt információk bármilyen jellegű felhasználásáért.