Csatlakozási lehetőségek

Hogyan kapcsolódhat be?

  • Közel nulla energiaigényű, alacsony energiájú vagy passzív ház tulajdonosaként: csatlakozzon a kampányhoz azzal, hogy regisztrálja épületét a látogatható ingatlanok listájába. 
  • Építészeti szakemberként és közel nulla energiaigényű portfólióval rendelkezőként: alacsony energiájú, passzív vagy aktív ház tervezőjeként/építőjeként ossza meg projektjét az érdeklődőkkel és segítse munkánkat, hogy elérjük az ingatlantulajdonosokat, nyisság meg házukat a Hatékny Ház Napok látogatói előtt.
  • Nemzeti, regionális vagy helyi döntéshozóként: látogassa bemutatóinkat, jelentkezzen a tanulmányútra és gyűjtsön ihletet, hogy változtatni tudjon fennhatósági területén. 
  • Fenntartható építészettel foglalkozó civil szervezetként: csatlakozzanak kezdeményezésünkhöz, hogy közös erőfeszítéssel több érdeklődőt érhessünk el. 
  • Ha az üzleti életben érdekeltként partnereket és promóciós lehetőségeket keres: lépjen kapcsolatba velünk és kérje személyre szabott szponzori ajánlatunkat. 

Felkeltettük érdeklődését? Keressen minket!

Kalender A Hatékony Ház Napokat 2014. november második hetében rendezzük meg: középületeket hétközben, magánházakat hétvégén lehet megtekinteni. Látogasson el az országszerte található, nyilvánosság számára nyitott energiahatékony házak egyikébe!

Ezen honlap tartalmáért a kizárólagos felelősség a szerzőket terheli, nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió véleményét. Sem az EACI, sem az Európai Bizottság nem felelős az abban foglalt információk bármilyen jellegű felhasználásáért.