3Z

3Z képe

Szakértő

Cég neve: 
3Z Kft
Cég címe: 
Mikszáth K. u. 26.
7635  Pécs
Magyarország
Cég e-mail címe: 
Cég telefonszáma: 
72/442861
Cég általános leírása: 
Szakmai célkitűzésünk, hogy a körülményeket komplex módon vizsgálva a legmagasabb minőségű, egyedi építészeti válaszokat, megoldásokat adjon. Tevékenységünk felöleli az építészeti tervezés széles spektrumát a lakóépületektől a középületeken át a belső terek tervezéséig. Célunk, hogy az egyén igényeinek megfelelően - a társadalmi és fenntarthatósági szempontokat figyelembe véve és előtérbe helyezve - olyan tereket alkossunk, amelyek megfelelnek a kor kihívásainak, a hely jellegzetességeiből, hagyományaiból kiindulva előremutató megoldásokat adnak.
Cég tevékenységi köre: 
Építész

Történet

Ennyi ideje tag
9 év 4 hónap

Építészi referenciák

Kalender A Hatékony Ház Napokat 2014. november második hetében rendezzük meg: középületeket hétközben, magánházakat hétvégén lehet megtekinteni. Látogasson el az országszerte található, nyilvánosság számára nyitott energiahatékony házak egyikébe!

Ezen honlap tartalmáért a kizárólagos felelősség a szerzőket terheli, nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió véleményét. Sem az EACI, sem az Európai Bizottság nem felelős az abban foglalt információk bármilyen jellegű felhasználásáért.