BelsoUdvar

BelsoUdvar képe

Szakértő

Cég neve: 
Belső Udvar Építész és Szakértő Iroda
Cég címe: 
Budapesti főút 57.
2600  Vác
Magyarország
Cég e-mail címe: 
Cég telefonszáma: 
27/317-510
Cég általános leírása: 
A Belső Udvar Iroda munkatársai tudatában vannak az emberi tevékenységek környezetre gyakorolt hatásának, és ezzel szemben a FÖLD véges eltartóképességének, ezért munkájukat a fenntartható, ökológikus és emberbarát építészet, építés területére koncentrálják. Az irodában két cég működik azonos helyen, eltérő tevékenységeket folytatva. Az 1998-ban alakult Belső Udvar Szolgáltató Bt. főleg szakértői tevékenységet lát el, míg a 2008-ban alapított Belső Udvar 2008 Építész Iroda Kft. jellemzően tervezési feladatokkal foglalkozik.
Cég tevékenységi köre: 
Építész
Tanácsadó

Történet

Ennyi ideje tag
9 év 2 hónap

Építészi referenciák

Kalender A Hatékony Ház Napokat 2014. november második hetében rendezzük meg: középületeket hétközben, magánházakat hétvégén lehet megtekinteni. Látogasson el az országszerte található, nyilvánosság számára nyitott energiahatékony házak egyikébe!

Ezen honlap tartalmáért a kizárólagos felelősség a szerzőket terheli, nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió véleményét. Sem az EACI, sem az Európai Bizottság nem felelős az abban foglalt információk bármilyen jellegű felhasználásáért.