cozero

cozero képe

Szakértő

Cég neve: 
COzero Kft
Cég címe: 
Lőcsei út 100/a
1147  Budapest
Magyarország
Cég e-mail címe: 
Cég telefonszáma: 
+36204519939
Cég általános leírása: 
Cégünk 1997-ben alakult családi vállalkozásként, és széleskörűen foglalkozott különféle építőipari tevékenységekkel a vas- és fémszerkezeti munkáktól kezdve a belső építészeti kialakításokon át, épületgépészeti kivitelezéssel, árnyékolás technikával. 2005-től kezdve az épületgépészeti tevékenység, a cég fő tevékenységi körévé nőtte ki magát. A tervezés mellett foglalkozunk épületgépészeti szakértéssel, műszaki ellenőrzéssel, valamint bonyolítással és kivitelezéssel is. Cégünk csak és kizárólag a megfelelő jogosultsággal, szakképzettséggel és tapasztalattal (tervezői, kivitelezői) rendelkező munkatársakat alkalmaz. A biztos szakmai háttér és a családi vállalkozás a garancia arra, hogy az általunk végzett munka minősége magas és állandó. Továbbá nagyfokú rugalmasságot biztosítanak az általunk használt 3Ds tervező rendszerek, modern számítógépes környezet, és a jó minőségű géppark. A munkák jellege nagyon sokrétű: a lakossági épületektől kezdve, az ipari, kereskedelmi és szolgáltató épületeken át mindenféle épület megtalálható a repertoárunkban. Továbbá EU-s pályázatok készítésében is részt veszünk, ez idáig 100%-os sikerrel. A COzero Kft. elkötelezett, olyan műszaki megoldások alkalmazása iránt, melyek jelentősen csökkentik a környezet terhelését, rentábilisak, megfelelnek a XXI. századi kihívásoknak és magas minőséget képviselnek. A kivitelezésben nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink és az évek során megszerzett tervezői tapasztalat a garancia arra, hogy a befektetett összegért egy jól működő és gazdaságos rendszert kapnak ügyfeleink, legyen szó épületgépészetről vagy generál tervezésről, kivitelezésről.
Cég tevékenységi köre: 
Vállalkozó
Építési kivitelező

Történet

Ennyi ideje tag
10 év 4 hét

Építési kivitelező

Kalender A Hatékony Ház Napokat 2014. november második hetében rendezzük meg: középületeket hétközben, magánházakat hétvégén lehet megtekinteni. Látogasson el az országszerte található, nyilvánosság számára nyitott energiahatékony házak egyikébe!

Ezen honlap tartalmáért a kizárólagos felelősség a szerzőket terheli, nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió véleményét. Sem az EACI, sem az Európai Bizottság nem felelős az abban foglalt információk bármilyen jellegű felhasználásáért.