kazinczygy

kazinczygy képe

Szakértő

Cég neve: 
Környezet- és energiatudatos építészeti stúdió
Cég címe: 
Cséplő utca 3.
8200  Veszprém
Magyarország
Cég általános leírása: 
Ahogyan az ember, úgy az épületeink, otthonunk is a Föld környezetrendszerének része. Élő szervezet módjára energiát, tápanyagot, levegőt, vizet fogyaszt, és juttat vissza környezetébe. Ha a házat takarékos rendszerré alakítjuk, és lételemeinkkel jól gazdálkodunk, akkor házunk környezetébe illő, egészséges és fenntartható lesz. Tervezés során nem csak azt vesszük figyelembe, hogy az adott épület működése során mennyi energiát fogyaszt, mennyi CO2-t bocsát ki. Az épület környezeti terheléséhez hozzájárul az építőanyagainak előállítása, az építkezés, és a bontás is, így különös figyelmet szentelünk annak, hogy épületeink környezetbarát, kis energiaigényű, a természetbe visszaforgatható építőanyagokból épüljenek. A környezetbarát, egészséges építőanyagból energiahatékony, energiatakarékos, szelíd technológiákat és megújuló erőforrásokat alkalmazó, gazdaságosan megvalósítható épületek megalkotása a célunk. Az építészeti tervezés mellett végzünk épületenergetikai tanúsítást, és auditálást. Lehet hozzánk fordulni szakértésért, tanácsadásért hőszigetelés, az energiatudatos felújítás, megújuló energiák alkalmazhatósága, esővízgyűjtési rendszerek megvalósíthatósága, építőanyagok egészségre és környezetre gyakorolt hatása, illetve alternatív szennyvízkezelési lehetőségek vonatkozásában.
Cég tevékenységi köre: 
Építész
Tanácsadó

Történet

Ennyi ideje tag
10 év 3 hónap

Építészi referenciák

Kalender A Hatékony Ház Napokat 2014. november második hetében rendezzük meg: középületeket hétközben, magánházakat hétvégén lehet megtekinteni. Látogasson el az országszerte található, nyilvánosság számára nyitott energiahatékony házak egyikébe!

Ezen honlap tartalmáért a kizárólagos felelősség a szerzőket terheli, nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió véleményét. Sem az EACI, sem az Európai Bizottság nem felelős az abban foglalt információk bármilyen jellegű felhasználásáért.