Nagykanizsai Inkubátorház

Nagykanizsai Inkubátorház képe

Szakértő

Cég neve: 
Nagykanizsai Inkubátorház és Innovációs Központ
Cég címe: 
Buda Ernő utca 19.
8800  Nagykanizsa
Magyarország
Cég e-mail címe: 
Cég telefonszáma: 
+36 93 510 137
Cég általános leírása: 
Nagykanizsa Önkormányzata 2010. novembere óta működteti az Inkubátorházat segítve ezzel a helyi mikro és kisvállalkozások piacra jutását. A felújított, energia hatékony épületben 15-110 m2-es irodák és műhelyek bérelhetők, melyekhez szolgáltatások széles köre biztosított. Az Inkubátorházba költöző vállalkozások nem csak teret kapnak a működésükhöz, de előrelépésüket tanácsadással, széles kapcsolatrendszerükkel és folyamatos információ átadással segítik az intézmény munkatársai. Az inkubátorházban vállalt alap- és emeltszintű szolgáltatásokról honlapunkon olvashatnak bővebben. www.inkubatornk.hu
Cég tevékenységi köre: 
Tanácsadó

Történet

Ennyi ideje tag
9 év 3 hónap

Tanácsadó

Kalender A Hatékony Ház Napokat 2014. november második hetében rendezzük meg: középületeket hétközben, magánházakat hétvégén lehet megtekinteni. Látogasson el az országszerte található, nyilvánosság számára nyitott energiahatékony házak egyikébe!

Ezen honlap tartalmáért a kizárólagos felelősség a szerzőket terheli, nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió véleményét. Sem az EACI, sem az Európai Bizottság nem felelős az abban foglalt információk bármilyen jellegű felhasználásáért.