ZalaMegyeiFejlNonprft

ZalaMegyeiFejlNonprft képe

Szakértő

Cég neve: 
Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft.
Cég címe: 
Levendula utca 39.
8900  Zalaegerszeg
Magyarország
Cég e-mail címe: 
Cég telefonszáma: 
+ 36 (92) 510-275
Cég általános leírása: 
A Zala Megyei Fejlesztési Nonprofit Kft. nagyobb hozzáadott értéket képviselő pályázatok írásával foglalkozik. Az elmúlt 8 évben több millió euró értékben nyertünk pályázatokat állami, önkormányzati, vállalati ügyfeleink számára. Munkánkra jellemző, hogy a pályázat elnyerése után is együttműködünk partnereinkkel, segítjük a pályázati pénzek elszámolását, lehívását. Régiónk speciális adottságainak köszönhetően számos lehetőség nyílik a megújuló energiaforrások fenntartható hasznosítására. Az elmúlt 10 évben a régió számos az energetika területén dolgozó cégét, az energetikai fejlesztésekben elöl járó önkormányzatot, megismert. Közösen tartottunk tréningeket, rendezvényeket, illetve elkészítettünk egy, a régió erőforrásain alapuló kézikönyvet, valamint az osztrák-magyar határtérség legjobb –„Best practice” projektjeit is összefoglaltuk egy kiadvány keretében. Zala megye első minősített passzív bemutatóházát az ESPAN projekt keretében hoztuk létre.
Cég tevékenységi köre: 
Vállalkozó

Történet

Ennyi ideje tag
9 év 4 hónap

Vállalkozói referenciák

Kalender A Hatékony Ház Napokat 2014. november második hetében rendezzük meg: középületeket hétközben, magánházakat hétvégén lehet megtekinteni. Látogasson el az országszerte található, nyilvánosság számára nyitott energiahatékony házak egyikébe!

Ezen honlap tartalmáért a kizárólagos felelősség a szerzőket terheli, nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió véleményét. Sem az EACI, sem az Európai Bizottság nem felelős az abban foglalt információk bármilyen jellegű felhasználásáért.